BEHANDELINGEN

 

Voor wie?

Behandelingen zijn geschikt voor iedereen met fysieke of geestelijke klachten, of ook voor mensen die spirituele of geestelijke ondersteuning nodig hebben. Te denken valt aan rugklachten, hoofdpijn, allergieën, angsten, hormonale afwijkingen enz.

Behandelingen
Een eerste consult bestaat uit het invullen van een cliëntenkaart, en een intakegesprek. Ook zal ik je behandelen in deze eerste sessie, zodat je meteen kunt voelen wat de energetische behandeling met je doet. De behandelingen onderga je gekleed, ik behandel via het energetisch lichaam.

Foto behandeling
Door middel van een foto is het goed mogelijk “in te loggen” op de energie van de afgebeelde persoon, en zo te behandelen.

Huisreiniging
Door middel van een sjamanistisch ritueel reinig ik huizen en ruimtes energetisch, om een eventuele energetische onbalans op te heffen, en het huis weer “licht” te geven.

Energetische massage
Bij een energetische massage krijg je een ontspannende lichaamsmassage, waarbij ik let op punten in het energetisch lichaam waar blokkades voorkomen. Deze behandelingen worden als heel ontspannend en verkwikkend ervaren terwijl ook de energiehuishouding van je lichaam verbetert.

Tarieven:
Natuurgeneeskundige consulten:
Eerste consult: € 40,-
Opvolgend consult: € 30,-
Foto behandeling: € 20,-
Huisreiniging: € 50,-.

Energetische massage:
Per uur: € 50,-